logo modernverledenHeeft u stijladvies nodig of vindt u het moeilijk om meer sfeer te creëren in uw huis? Heeft u moeite met het inrichten qua meubels en kleuren? Modern Verleden biedt voor u een oplossing. Modern Verleden helpt u dan graag zich prettig en thuis te voelen in uw eigen huis en geeft interieuradvies op maat.  Samen met u wordt er via een intake-gesprek gekeken naar uw wensen, voorkeur en budget. Vervolgens worden er u een aantal stijladvies-arrangementen aangeboden waar u uit kunt kiezen. Deze kunnen bestaan uit alleen het geven van advies tot een totale make-over van uw huis.

De creatieveling

Jens-002

"Kom maar op met je oude meubels en spullen. Zoals je kan zien doe ik er wat leuks mee. Vintage is the keyword!!! Zeker in deze maatschappij waarin we enorm consumeren en weer weggooien, is het belangrijk om te herconsumeren.. Daarnaast is het gebruik maken van duurzame materialen niet alleen leuk, maar ook GOED!!! Daarom is ModernVerleden opgericht... niet meer om weg te gooien maar om te hergebruiken. 

Ik lever ook werk op aanvraag, dus lever je ideeen, gedachten en je meubels in en je krijgt er wat moois/nieuws voor terug."

 

Jens van der Pol

Dé creatieveling van ModernVerleden.nl

Klanten over Modern Verleden

Dirk Sutema
Fan van Jens, Modern Verleden

Jens is een echte kunstenaar. Mijn oude tafel heeft hij omgetoverd tot een meubelstuk waar ik nog jaren met plezier naar kan kijken én gebruiken. Zie foto