Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Modern Verleden.

Bij Modern Verleden vindt u allerlei interieur en lifestyle producten in een geheel eigen stijl. 
Ons assortiment bestaat over het algemeen uit “brocante” meubels die met veel passie en zorg worden gerestyled, aangevuld met mooie producten die ons aanbod compleet maken. 
De collectie is gevonden op diverse markten en bijzondere adressen in zowel Nederland, België en Frankrijk. 

Neem gerust een kijkje in onze Showroom en laat u inspireren…

Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u het niet vinden in onze webshop? Vraag het ons, bij veel artikelen kunnen we in overleg aanpassingen doen aan bijvoorbeeld de kleur, waardoor u bij ons altijd uw product geheel naar wens kunt krijgen!

 

De creatieveling

Jens-002

"Kom maar op met je oude meubels en spullen. Zoals je kan zien doe ik er wat leuks mee. Vintage is the keyword!!! Zeker in deze maatschappij waarin we enorm consumeren en weer weggooien, is het belangrijk om te herconsumeren.. Daarnaast is het gebruik maken van duurzame materialen niet alleen leuk, maar ook GOED!!! Daarom is ModernVerleden opgericht... niet meer om weg te gooien maar om te hergebruiken. 

Ik lever ook werk op aanvraag, dus lever je ideeen, gedachten en je meubels in en je krijgt er wat moois/nieuws voor terug."

 

Jens van der Pol

Dé creatieveling van ModernVerleden.nl

Klanten over Modern Verleden

Dirk Sutema
Fan van Jens, Modern Verleden

Jens is een echte kunstenaar. Mijn oude tafel heeft hij omgetoverd tot een meubelstuk waar ik nog jaren met plezier naar kan kijken én gebruiken. Zie foto