op aanvraag gemaakt Modern VerledenNaast advies op maat, kunt u ook bij ons terecht om uw bestaande meubels te laten restylen. Modern Verleden kan ook eventueel ook op zoek gaan naar uw gewenste meubel. Uw meubel wordt vervolgens met zorg en aandacht opgeknapt. U kunt dit volledig aan ons toevertrouwen. U mag natuurlijk hierin de kleur en stijl zelf bepalen. Modern Verleden zorgt voor een pronkstuk in uw huis.

Daarnaast geeft Modern Verleden ook workshops in het zelf restylen van uw meubels, neem hiervoor contact met ons op. 

 

De creatieveling

Jens-002

"Kom maar op met je oude meubels en spullen. Zoals je kan zien doe ik er wat leuks mee. Vintage is the keyword!!! Zeker in deze maatschappij waarin we enorm consumeren en weer weggooien, is het belangrijk om te herconsumeren.. Daarnaast is het gebruik maken van duurzame materialen niet alleen leuk, maar ook GOED!!! Daarom is ModernVerleden opgericht... niet meer om weg te gooien maar om te hergebruiken. 

Ik lever ook werk op aanvraag, dus lever je ideeen, gedachten en je meubels in en je krijgt er wat moois/nieuws voor terug."

 

Jens van der Pol

Dé creatieveling van ModernVerleden.nl

Klanten over Modern Verleden

Dirk Sutema
Fan van Jens, Modern Verleden

Jens is een echte kunstenaar. Mijn oude tafel heeft hij omgetoverd tot een meubelstuk waar ik nog jaren met plezier naar kan kijken én gebruiken. Zie foto