Gerestylde produkten Modern Verleden 2

Modern Verleden is uniek door het opknappen van meubels en interieurartikelen uit het verleden. Op deze manier wordt het verleden weer teruggebracht in het heden, zodat de meubels weer in een modern, brocante of landelijk interieur passen.

Er wordt op zoek gegaan naar de bijzondere items zoals bijvoorbeeld tafels, stoelen, nachtkastjes, ladekasten en buffetkasten. Daarnaast wordt er ook gezocht naar leuke woonaccessoires zoals bijvoorbeeld lampen en fotolijsten. Deze meubels ondergaan een restyling en daardoor wordt elk exemplaar een uniek item.

 

De creatieveling

Jens-002

"Kom maar op met je oude meubels en spullen. Zoals je kan zien doe ik er wat leuks mee. Vintage is the keyword!!! Zeker in deze maatschappij waarin we enorm consumeren en weer weggooien, is het belangrijk om te herconsumeren.. Daarnaast is het gebruik maken van duurzame materialen niet alleen leuk, maar ook GOED!!! Daarom is ModernVerleden opgericht... niet meer om weg te gooien maar om te hergebruiken. 

Ik lever ook werk op aanvraag, dus lever je ideeen, gedachten en je meubels in en je krijgt er wat moois/nieuws voor terug."

 

Jens van der Pol

Dé creatieveling van ModernVerleden.nl

Klanten over Modern Verleden

Dirk Sutema
Fan van Jens, Modern Verleden

Jens is een echte kunstenaar. Mijn oude tafel heeft hij omgetoverd tot een meubelstuk waar ik nog jaren met plezier naar kan kijken én gebruiken. Zie foto