Onze passie

Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Modern Verleden.

Bij Modern Verleden vindt u allerlei interieur en lifestyle producten in een geheel eigen stijl. 
Ons assortiment bestaat over het algemeen uit “brocante” meubels die met veel passie en zorg worden gerestyled, aangevuld met mooie producten die ons aanbod compleet maken. 
De collectie is gevonden op diverse markten en bijzondere adressen in zowel Nederland, België en Frankrijk. 

Neem gerust een kijkje in onze Showroom en laat u inspireren…

Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u het niet vinden in onze webshop? Vraag het ons, bij veel artikelen kunnen we in overleg aanpassingen doen aan bijvoorbeeld de kleur, waardoor u bij ons altijd uw product geheel naar wens kunt krijgen!

 

Meubels Restylen

Gerestylde produkten Modern Verleden 2

Modern Verleden is uniek door het opknappen van meubels en interieurartikelen uit het verleden. Op deze manier wordt het verleden weer teruggebracht in het heden, zodat de meubels weer in een modern, brocante of landelijk interieur passen.

Er wordt op zoek gegaan naar de bijzondere items zoals bijvoorbeeld tafels, stoelen, nachtkastjes, ladekasten en buffetkasten. Daarnaast wordt er ook gezocht naar leuke woonaccessoires zoals bijvoorbeeld lampen en fotolijsten. Deze meubels ondergaan een restyling en daardoor wordt elk exemplaar een uniek item.

 

Werken op aanvraag

op aanvraag gemaakt Modern VerledenNaast advies op maat, kunt u ook bij ons terecht om uw bestaande meubels te laten restylen. Modern Verleden kan ook eventueel ook op zoek gaan naar uw gewenste meubel. Uw meubel wordt vervolgens met zorg en aandacht opgeknapt. U kunt dit volledig aan ons toevertrouwen. U mag natuurlijk hierin de kleur en stijl zelf bepalen. Modern Verleden zorgt voor een pronkstuk in uw huis.

Daarnaast geeft Modern Verleden ook workshops in het zelf restylen van uw meubels, neem hiervoor contact met ons op. 

 

Selfmade producten

homemade van pallethout Modern Verleden

Modern Verleden ontwerpt en maakt ook zelf meubels. Meestal worden deze gemaakt van  tweedehands materialen, maar ook van pallethout en/of steigerhout. Ook deze meubels kunnen op aanvraag voor u gemaakt worden. 

 

Interieuradvies

logo modernverledenHeeft u stijladvies nodig of vindt u het moeilijk om meer sfeer te creëren in uw huis? Heeft u moeite met het inrichten qua meubels en kleuren? Modern Verleden biedt voor u een oplossing. Modern Verleden helpt u dan graag zich prettig en thuis te voelen in uw eigen huis en geeft interieuradvies op maat.  Samen met u wordt er via een intake-gesprek gekeken naar uw wensen, voorkeur en budget. Vervolgens worden er u een aantal stijladvies-arrangementen aangeboden waar u uit kunt kiezen. Deze kunnen bestaan uit alleen het geven van advies tot een totale make-over van uw huis.

De creatieveling

Jens-002

"Kom maar op met je oude meubels en spullen. Zoals je kan zien doe ik er wat leuks mee. Vintage is the keyword!!! Zeker in deze maatschappij waarin we enorm consumeren en weer weggooien, is het belangrijk om te herconsumeren.. Daarnaast is het gebruik maken van duurzame materialen niet alleen leuk, maar ook GOED!!! Daarom is ModernVerleden opgericht... niet meer om weg te gooien maar om te hergebruiken. 

Ik lever ook werk op aanvraag, dus lever je ideeen, gedachten en je meubels in en je krijgt er wat moois/nieuws voor terug."

 

Jens van der Pol

Dé creatieveling van ModernVerleden.nl

Klanten over Modern Verleden

Dirk Sutema
Fan van Jens, Modern Verleden

Jens is een echte kunstenaar. Mijn oude tafel heeft hij omgetoverd tot een meubelstuk waar ik nog jaren met plezier naar kan kijken én gebruiken. Zie foto